В Україні підскочили ціни на м'ясо: як змінилася вартість свинини та сала перед святами.


Ціни на свинину та сало зросли в грудні в Україні. За даними порталу Мінфін, свиняча грудинка коштує 183,10 грн/кг, що дорожче, ніж у минулому місяці - 177,27 грн/кг. Ціни на нашийка також зросли - з 277,98 грн/кг до 281,95 грн/кг. Підчеревок коштує 179,00 грн/кг, а ребра стали дешевшими - 176,30 грн/кг. Ціна на шашлик не змінилася - 262,41 грн/кг. Щодо сала, його вартість зросла з 232,79 грн/кг до 234,00 грн/кг. Найдорожче сало продається в магазині "Новус" - за 279,00 грн/кг, а найнижча ціна - 189,00 грн/кг в магазині "МегаМаркет". Солене сало подешевшало з 246,05 грн/кг до 242,80 грн/кг.
Зазвичай наближення Нового року та Різдва наповнює серця українців радістю та теплотою, і багато людей тщательно готуються до свят, включаючи приготування святкового столу. Адже сало та м'ясні делікатеси - це невід'ємна частина української традиції. Ці продукти можна придбати заздалегідь та заморозити.
Читайте також
- Трамп не дає добро: чому в Австралії "зависли" танки Abrams для України
- Естонія будує потужний завод для виробництва боєприпасів НАТО
- Авіабаза Осан: США збільшують кількість винищувачів F-16 у Південній Кореї на 155%
- Міноборони спрощує взаємодію з виробниками зброї через "єдине вікно"
- Росія боїться втратити Крим - розвідка
- У Нацполіції повідомили, скільки зброї задекларували українці